Во новите мерки на Владата се и измените и дополнувањата на забраната на движење за време на деновите на викендите.

Забраната за движење в сабота и недела ќе започнува во 16:00 часот и ќе трае до 5:00 часот наутро.

Сите јавни установи и приватни компании што работат за време на викенд, треба да се прилагодат на новите ограничувања за движење и да го завршат работниот процес најдоцна до 15:00 часот.

87

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари