Едно лице од Кочани кое е заразено со Ковид-19 почина.

Веста е потврдена и од страна на Градоначалникот на општина Кочани Николчо Илијев.

Бидејќи семејството на сега починатиот се наоѓа во изолација се прават додатни напори околу организацијата на погребот.

Инаку, поради влошената состојба во минатата седмица, сега починатото лице било приклучено на апарати.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари