За време на забраната за движење во периодот од петок, 10 април 2020 г. во 16 ч., до 5 ч. наутро во понеделник, 13 април 2020 г., на територијата на Општина Кочани ќе функционираат тимови за поддршка на стари, изнемоштени и лица со хендикеп.

Лицата може да се обратат на телефоните:

072 275 689 (општински службеник за социјална заштита),

076 397 223 (Мобилен сервис за домашна посета) и

070 360 855 (ОО Црвен крст – Кочани).

Општина Кочани

88 - Copy

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари