Маркети, продавници, угостители и аптеки кои ќе доставуваат храна и лекови во Сабота и Недела (11 и 12 Април) за време на забраната за движење.

„Централ Маркет“ – Виница  тел. 078-303-927 (од 09 до 14 часот)

„Леда ЈТД“ с. Јакимово  тел. 078-364-925 и 078-362-925

Аптека „Арка“  тел. 075-471-451

Кафана „Аце“  тел. 071-215-020

Пицерија „Домина“  тел. 078-364-404  (од 09 до 18 часот)

Пицерија „Рома“  тел. 078-361-839  (од 09 до 18 часот)

ТП Ресторан „Дисте“  тел. 071-701-401  (од 12 до 20 часот)

ДОЕЛ „Жути“  тел. 078-315-542 и 078-213-963  (од 10 до 22 часот)

АПЕЛ: Почитувани сограѓани, најискрено Ве замолувам да ги почитувате мерките кои се во сила овој викенд, да останете дома и да не ја злоупотребувате поддршката од маркетите и угостителите кои ќе ни стојат на располагање во текот на 48 часа.

Општина Виница

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари