За време на забраната за движење во периодот од 10 април 2020 г. (16 ч.) до 13 април 2020 г. (5 ч.) на територијата на општините Кочани и Чешиново-Облешево за достава на храна, прехранбени производи и други намирници дозвола за работа добија следните правни субјекти:

Пиљара ДОО „ГО-ДЕ“  –  Кочани  070-537-110 и 071-366-081

Месара „КИКИ“ ДООЕЛ – Кочани  033-274-100, 076-230-185, 976-230-163

Маркет ДООЕЛ  „МЕСМОН“ – Кочани  076-260-009

Пицерија ДООЕЛ „СТАР АКВАРИУМ“ – Кочани  076-423-517,  033-275-000

„ТИНЕК МАРКЕТИ“ Подружница Кочани  071-302-099

Пицерија „ФИЛИТЕА“ – Кочани  078-511-111

Ресторан  „АМОР“ – Кочани  033-279-900  (од 10:00 до 20:00 часот)

Ресторан „Але-Дар“ – Кочани  033-278-001, 078-246-144  (од 10:00 до 18:00 часот)

Пекара „МЛАДОСТ“ – Кочани  072-207-603,  072-207-610

Прехрамбена продавница ТП „ЛАУРА“ – Оризари  078-735-302

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари