Почитувани клиенти!
Сабота и Недела 11-ти и 12-ти Април ресторан „АМОР“ –  Кочани ќе работи за време на полицискиот час од 10:00 до 20:00 часот.

Вашите нарачки можете да ги нарачате на телефонскиот број 033/279-900
Доставата ќе се врши до дома согласно препораките на Министерството за здраство.

Со почит
Ваш ресторан АМОР

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари