Непосредно до поранешните објекти на „Кочанско Поле“ пред надвозникот на излезот од магистралниот пат А3, е изграден пункт каде се дезинфицираат возилата што влегуваат во Кочани од оваа страна.

Ова е една од мерките на Општинскиот кризен штаб во спречувањето на ширењето на коронавирусот.

Сите да придонесеме во борбата против КОВИД-19!

Општина Кочани

7273

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари