На страната kocani.gov.mk објавена е листата на деловни субјеккти кои за време на Велигденските празници додека движењето е ограничено ќе вршат достава на храна, лекови и други продукти.

Сите заинтересирани доколку ја отворат страната kocani.gov.mk ќе ги видат имињата на: аптеките, маркетите, пиљарите, рестораните и пицериите, како и пекарите и слаткарниците кои во деновите 17, 18, 19 и 20 Април (Петок, Сабота, Недела и Понеделник) ќе можат да ги побараат на телефонските броеви за да им биде доставена храна, лекови и други продукти.
Отворете ја страната  kocani.gov.mk и нарачајте.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари