Маркет „Кај Тоше“ ги известува сите граѓани дека за време на празниците ќе врши достава на роба до нивните домови.

Доставата на домашната адреса е бесплатна доколку нарачката е поголема од 750,00 денари, а цигарите не влегуваат во износот.

Нарачките можат да се вршат секој ден во периодот од 10:00 до 18:00 часот а рокот на испораката е најдоцна за еден час.

Маркет „Кај Тоше“ – контакт телефони:  075 – 855 – 513  и  070-962-521.

787

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари