Волонтерите на Здружение „Еднакви за сите“ – Кочани со општествено одговорните „Текстил Консалтинг ДООЕЛ“ – Кочани (Бутик Daniel Kristensen) и „ДОО Макпрогрес Винчини“ – Виница продолжуваат со секојдневните теренски посети на возрасната категорија сограѓани.

Со достава на писмени известувања за категориите и периодите за забрането движење, можностите и контактите на мобилните тимови, заштитни маски и кондиторски производи се посетија 70 семејства.

„Еднакви за сите“

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари