За време на ограниченото движење на населението поради пандемијата со „Ковид – 19“ „МЈБ  Рич маркети“ ќе врши бесплатна достава на роба до вашите домови.

Робата можете да се нарача во деновите Петок, Сабота, Недела и Понеделник во периодот од 10:00 до 21:00 часот преку телефонските броеви: 078-391-511  и  078-391-571.

Нарачките важат за цела Општина Чешиново-Облешево и за Општина Кочани

Ваш „МЈБ  Рич маркети“

87

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари