Иако празен, без гости по кафулињата и пицериите, сепак со пуштањето на дел од подните лед светилки и на малите рефлектори трговскиот изгледа прекрасно.

Благодарност до моите пријатели Коста Иванов и Лазар Захариев што се нафатија да направат по некоја фотографија со нивните телефони. Можеби квалитетот на сликите и не е кој знае каков, сепак се гледа дека трговскиот со светилките доби душа.

Сега е така, а како ли ќе биде кога ќе почнат и гости да ги полнат кафулињата и пицериите.

С. Ивановски

76

78

79

 

88

87

89

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари