Се попопуларната Пицерија „Бонита“ сместена во блок „Б“ во Градскиот Трговски Центар во Кочани ќе работи во Недела и во Понеделник.

Работното време во двата дена е од 11:00 до 20:00 часот.

Пријатен апетит

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари