Нека е честит Рамазан Бајрам на сите припадници на исламската вероисповед во нашата земја. Во спокојство, среќа и здравје да го славите Бајрам.

Празникот не учи дека сите треба да си помагаме, да сочувствуваме со другите, не повикува уште еднаш да ги афирмираме вредностите на солидарност, почит и трпение. Вредности кои имаа посебно значење и за време на последниот предизвик на нашето заедничко општество, справувањето со коронавирусот.

ОО  НА  СДСМ  –  КОЧАНИ

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари