Она што се најавуваше деновиве се реализира.

Во саботата во Кочани, на улицата „Маршал Тито“ веднаш до„Камел“ е отворен објект за брза храна „Doner King“.

По доста поволни цени пилешкото и телешкото месо им се нуди на купувачите пакувано во лепче или во тортила.

Како што сме информирани сопствениците планираат во најбрз можен рок да почнат да вршат деливери достави.

Кочанчани го добија она што од поодамна го очекуваа, добија објект за набавка на Донер.

С. Ивановски

P4010299

P4010311

P4010312

P4010305

P4010318

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари