Пицеријата „Бонита“ не застанува, таа и во следните три дена (Петок, Сабота и Недела) ќе работи.

Уживајте во пастрмајлиите и пицериите со проверен квалитет и нарачајте во периодот од 09:00 до 21:00 часот.

Бесплатна достава имате до вашите домови.

Нарачајте на телефонскиот број: 075-320-500.

Кој пробал, тој знае.

„Бонита“ – ГТЦ – Кочани, Блок „Б“.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари