Вака беше денес пред еден од банкоматите и пред влезот во „Стопанска Банка“ – Кочани.

Секој сакаше што побргу да дојде до банкоматот или да влезе во експозитурата а притоа без да ги почитува мерките на заштита.

Со исклучок на неколку поединци сите други беа без маски и без прописно растојание од другите.

Што и да се каже повеќе од ова, се е залудно.

С. Ивановски

43

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари