Претставници од Централната комисија за спорт на СДСМ предводени од Претседателот Наумче Мојсовски организираа средба со граѓаните на Кочани.

Со цел што подолго да бидат со граѓаните претставниците на Комисијата за спорт на СДСМ во „градот на оризот“ беа во две фази. Најпрвин со граѓаните се дружеа познатите кошаркарски имиња Перо Антиќ и Тодор Гечевски, а потоа и ракометните ѕвезди Андријана Будимир и Наумче Мојсовски, заедно со кандидатот за пратеник од редовите на СДСМ во ИЕ3 Марија Ангелова.

На заинтересираните граѓани им се делеше рекламен материјал а за цело време сите присутни се придржуваа на пропишаните мерки за заштита од Ковид – 19.

С. Ивановски

53

P4010540

P4010551

P4010549

P4010547

P4010558

85

86

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари