Клубот за планинарски спортови „Москито“ од Кочани ги известува љубителите на планинскиот велосипедизам и љубителите на природата дека на страната www.moskito.mk ќе можат да ги најдат обележените патеки за пешачење и велосипедизам во GPH формат.

Клубот за планинарски спортови „Москито“ од Кочани е формиран во 2014 година со цел поттикнување на планинарските спортови во градот Кочани, организирање и водење на планинарски акции на локално и на меѓународно ниво, едукација на нови планинари и упатување на истите во планинарските спортови.

КПС „Москито“ е член на Федерацијата на планинарски спортови на Република Македонија.

КПС „Москито“ – Кочани

Asset-1@2x

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари