Поради најавеното невреме и неповолните временски услови изведувачот на градежните работи го одложи асфалтирањето на улицата „4-та Македонска бригада“ што требаше да започне денес.

По стабилизирањето на временските услови асфалтирањето ќе биде реализирано.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари