Фотографиите што ни ги испратија наши читатели од Горни Подлог јасно покажуваат низ што поминале а и уште минуваат жителите на ова село.

Како што пишува една наша читателка ноќта им била пеколна, вода од секаде се појавувала и влегувала и во подрумските простории и во дворовите а и во куќите.

Низ што се минуваат овие луѓе фотографиите нека зборуваат.

С. Ивановски

305310

313318

316319

301

304

303

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари