Среќен сум зошто животот ми дал доволно здравје, сила и можности да правам вакви „лудости”.

Владо Симеонов и Панче Зафиров предизвикот „Еверестинг„  го остварија.

Извозени се 296 км.  со висинска елевација 10.237 м. во времетраење од 19 часа и 19 мин.

Локацијата беше на „Осоговски планини“, секција Пашаџиково – Аеродром Пониква.

Должина 5.9 км евелација 410 метри надморска висина – 25 пати

85

82

81

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари