Во ГТЦ на источната страна од блокот „Б“ повеќе денови стои дива депонија која очигледно е дека никому не му смета.

Интересно е што само на неколку метри од депонијата се наоѓаат канцелариите на „Триглав осигурување“ а во близина е и кафулето.

Сите ги гледаат расфрланите шишиња по жардинјерите, сите ја гледаат или крај неа поминуваат луѓе, но како никому да не му смета.

Дали чекаат и ова комуналците да дојдат и да го исчистат може само да се нагаѓа, но факт е дека сето ова дава една грда слика са самиот објект.

С. Ивановски

119066930_1272359236440623_7695797454361333035_n

119139259_904556023690590_2931136331190647264_n

119185869_246905136544784_2475120709816020071_n

119142768_318875915849641_4080224509753715064_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари