Поставена е заштитна ограда на улицата „Тодосија Паунов“, откај крстосницата со „Киро Кикенски“, покрај ОУ „Малина Попиванова“.

Фреквенцијата на возилата и на пешаците, во кои голем дел се и ученици, го наметна барањето за поголема безбедност на учесниците во сообраќајот.

87

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари