Почитувајќи ги сите протоколи за заштита од Ковид -19, вечерва ОО на СДСМ – Кочани одржа Конференција за избор на делегати на Конгресот за мандатниот период 2020 – 2024 година.

За значењето на претстојниот Конгрес како и за самиот избор на делегати пред присутните свое обраќање имаа Гоце Серафимов – Претседател на ОО на СДСМ – Кочани, Марија Ангелова – Актуелен пратени во Собранието на Република Северна Македонија и Милан Живковиќ – Претседател на комисијата за труд и социјална политика на СДСМ.

С. Ивановски

82

838485

868788

89

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари