Навивачката Група „Сејмени Запад“ испрати Повик до медиумите со кој ги повикува своите членови и љубителите на фудбалот во Кочани во Недела во што помасовен број дојдат и да го гледаат натпреварот „Осогово“ – „Брегалница Голак“.

Зборното место на „Сејмени Запад“ е 15:00 часот во „Паркот на Револуцијата“ од каде ќе се упатат кон стадионот „Никола Мантов“.

Натпреварот започнува во 16:00 часот.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари