Учењето не смее да биде привилегија на едни или одземено на други.

Сите деца еднакво вредат и без разлика на условите и ситуацијата мораме да се потрудиме тие да бидат целосно вклучени во наставниот процес како и да е организиран.

За таа цел да им се овозможи редовно следење на on line наставата во услови на пандемија, ОО СДСМ Зрновци донираше таблети на оние на кои им е најпотребно во моментот.

ОО СДСМ Зрновци

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари