По завршувањето на асфалтирањето на дел од улицата „Илинденска“ и нејзиниот крак кон „Димитар Влахов“ градежните работи се префрлија на улицата „Маршал Тито“.

Ќе се асфалтираат два крака од „Маршал Тито“, едниот кај „Мултикултурниот Центар“ што ги поврзува улиците „Маршал Тито“ и „Д-р Николиќ“ и вториот крак од подвозникот кај „Мултикултурниот Центар“ па додека завршува улицата.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари