Денес официјално заврши асфалтирањето на двата крака од улицата „Маршал Тито“ во Кочани.

Откако на крајот од минатата седмица заврши асфалтирањето на дел од улицата „Илинденска“ градежните работи се префрлија на подготовка за асфалтирање на двата крака од улицата „Маршал Тито“, едниот што оваа улица ја поврзува со „Д-р Николиќ“ и другиот од подвозникот спроти „Мултикултурниот центар“ се до крајот на таа мала уличка.

С. Ивановски

202

203

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари