Денес ненадејно почина една од најголемите фудбалски легенди на Кочани. Денес Кочанскиот фудбал остана без уште еден од плејадата играчи и спортски работници кои во изминатите седум децении го развиваа, одржуваа и унапредуваа фудбалот во Кочани. Денес во 86-тата година од животот ненадејно почина Кирило Алексиев – Лотар.

Погребот е  во Сабота во 14:00 часот на гробиштата во Кочани.

Нека му е вечна фала и слава.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари