Во понеделник 23 ноември во 12 часот, Општина Кочани подготвува акција за пошумување на пределот кој беше изгорен во минатогодишниот пожар на Осоговските планини. Во акцијата за пошумување ќе биде вклучена општинската администрација и други јавни институции.

Оваа акција ќе биде придонес кон обновување на изгорениот шумски фонд и мерките што ги презема единицата на локалната самоуправа во борбата против аерозагадувањето.

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари