Почитувани,

Ве известуваме дека од утре  Вторник (24.11.2020 година) за влез со моторно возило во ЈЗУ Општа болница со проширена дејност Кочани ќе се користи влезот кај Старата капија ( поранешна општа амбуланта), поради изведување на градежни работи за поставување на модуларна ковид болница.

ЈЗУ Општа Болница со Проширена дејност

К о ч а н и

DSCN3736

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари