Како што објави struja.mk во среда (02.12.2020 година) делови од Кочани ќе останат без електрична енергија.

Во периодот од 09:00 до 12:00 без напојување со електрична енергија ќе останат:

НУ ЦК „Бели Мугри“,

Улица „Кеј на Револуцијата“ ( од НУЦК „Бели Мугри“ до „Шопинг Центар“),

Улица Тодосија Паунов ( од НУЦК „Бели Мугри“ до „Кружниот тек“).

ИЗВОР: struja.mk

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари