Почитувани граѓани на општина Кочани.

На ден 04.12 во петок во 18часот, ВМРО-ДПМНЕ КОЧАНИ организира протест со возила против политичкиот аматеризам на Зоран Заев и погубните политики на оваа власт!

Сите оние чесни МАКЕДОНЦИ кои се незадоволни од овие коцкарски политики, во петок, имаат шанса да се докажат, дека не се само фејсбук патриоти, а револтот да го покажат на дело!

Излезете сите за да не биде предоцна!!!

ОК ВМРО ДПМНЕ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари