ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани ја користи оваа прилика јавно да ги повика членовите и симпатизерите на нашата партија, да ја поддржат иницијативата за протест под мотото ,,ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ”.

Последните години СДСМ ги имаше механизмите на централната и локалната власт за да превземе било што во врска со овој проблем, па затоа, ги предупредувам да не се фолираат, ниту да се прават душегрижници за воздухот во Кочани.

Ние како политичка партија имаме цел, работниците да останат на своите работни места, а емисијата на издувни гасови да се контролира.

Почитувани граѓани, кога се работи за нашето здравје, нема место за политика.

Ви благодариме

ОК на ВМРО ДПМНЕ Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари