СРЕЌНИ  НОВОГОДИШНИ  И  БОЖИЌНИ  ПРАЗНИЦИ  НА  СИТЕ  ГРАЃАНИ  НА  ОПШТИНА  КОЧАНИ  ИМ  ПОСАКУВААТ  ЧЛЕНОВИТЕ  НА  ОО  НА  ЛДП  –  КОЧАНИ

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари