На патниот правец Делчево – М.Каменица кај м.в. Бориштието, поради одрон сообраќајот се одвива по една коловозна лента во должина од 10 метри.

На самото место поставена е соодветна сообраќајна сигнализација.

Ј.П Македонијапат апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината на условите на патот.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари