КЈП „Водовод“ Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 28.09.2015 год. (понеделник) тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ од Куманово за вршење на шинтерски услуги, ќе спроведе акција на заловување на кучињата скитници.

Затоа потребно е сите граѓани кои чуваат домашни кучиња, истите да ги заштитат, за да не дојде до несакани последеци.

КЈП „Водовод“ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари