За нешто помалку од половина година попушти тротоарот на улицата „4-та македонска бригада“.

Имено на еден дел во близина на потпорниот ѕид се појави вдлабнатина на бехатон плочите што е показател дека изведувачот не си ја завршил работата како што треба.

Сега и да се сака невозможна е поправката бидејќи временските услови тоа не го дозволуваат па минувачите кога дојдат во близина на оштетувањето треба да се спуштат на самата улица или пак многу внимателно да поминат за да стигнат онаму каде планирале.

С. Ивановски

3332

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари