КЈП „Водовод“ ги известува потрошувачите дека поради зафат на главниот цевковод од системот за водоснабдување, во вторник, на 23 февруари во периодот од 09:00 до 12:00 ч. ќе има прекин на водоснабдувањето во целата средна и на дел од ниската зона.

Без вода ќе бидат: централното градско подрачје, улиците покрај и над Градскиот пазар, Доклевец, Тикешински Лозја, Општа болница.

КЈП „Водовод“

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари