За 03.Октомври (Сабота) менаџерскиот тим на Дискотека „Аква“ со почеток во 23:00 часот закажува „Tuborg  party“ забава заедно со ДЏ Оли.

Ќе се служи пиво „Туборг“ по цена од само 50,00 денари.

Влезот е бесплатен.

Ајде на забава

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари