За во Среда (31.03.2021 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

06:00 – 07:00 часот: село Тркање (на влез во селото), фирма „Европа’92“ ДООЕЛ, фирма „ИНТ“ ДООЕЛ, фирма „Алекс-3“ ДООЕЛ, Бензинска станица „Еко-Оил“, млекара „Дени Милк“, фабрика „Амфенол Технолоџи“, улица „Штипски пат“ на Мало Стопанство

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари