Утре е 1-ви Април „Денот на шегата“, дена на кој најмногу му се радуваат најмладите.

Една воспоставена традиција на која најмладите се облекуваат и маскираат необично нема да може да се одржи. Најмладите втора година по ред ќе ја немаат таа среќа да му се израдуваат на овој настан. Проклетството наречено Ковид -19 и ова година како и претходната повторно го растури детскиот сон.

Приложените фотографии се само едно убаво потсетување на „Денот на шегата“ во претходните години.

P3930198

P2220764

P3930359

P2220479

P2220605

P1330869

P1760930

P2230190

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари