Напредува регулацијата на коритото на Кочанска Река. Изградени се околу 200 метри од кејскиот ѕид со кој се дефинира големото корито на реката.

На десниот брег од реката ќе има пешачка патека и зелен појас.

Од двете страни на регулираното корито ќе се постават канделабри, клупи и корпи за отпадоци.

801

Општина  Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари