Пицерија „Бонита“ почнувајќи од денес па се до завршувањето на дополнителните рестриктивни и превентивни мерки  со единствена цел – заштита на јавното здравје и заштита на сите граѓани во периодот од 10:00 – 22:30 часот ќе врши продажба на храна од шалтер како и бесплатна достава до вашите домови.

Цените се намалени и доста популарни.

Од „Бонита“ порачуваат: Посетете не бидејќи нашите производи се највкусни, и со најповолни цени – ве очекуваме.

169739108_892163378018958_7255490210332366632_n

Пицерија „Бонита“     

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари