Со првата организирана свадбена веселба, вечерва во Кочани и официјално започна со работа Ресторанскиот комплекс „Амор“.

Сместен на почетокот од „Индустриската зона“ во Кочани, Ресторанскиот комплекс „Амор“ и дава една посебна убавина.

Комплексот располага со неколку сали за бизнис средби, семинари, деловни ручеци, но и на самиот кат со огромна сала за свадбени свечености која може да прими и 800 гости.

Ресторанскиот комплекс „Амор“ располага и со паркинг простор кој се наоѓа околу самата зграда.

Оној што ќе го посети веруваме дека ќе се воодушеви и нема да згреши доколку каже дека го посетил најубавиот Ресторански комплекс во Република Македонија.

С. Ивановски

DSCN5977

DSCN5976

DSCN5966

DSCN5964DSCN5971

DSCN5969

DSCN5985

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари