Почитувани читатели,

После Android верзијата Ви ја представуваме и iPhone верзијата на Комарец. Симнете ја директно од Apple AppStore и читајте ги вестите директно на Вашиот памтен телефон. Апликацијата может да ја користите и додека нмате интернет конекција, да очувате статии кои ве интересираат како и најважно да добивате пуш нотификации за сите поважни вести.

симни ја апликацијата овде:

https://itunes.apple.com/us/app/komarec.com.mk/id1038872401?mt=8

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари