Два дена за забава во Дискотека „Аква“ и тоа со никој друг, туку со DJ OLLIE.

Во Петок со почеток во 23:00 часот е забавата „latino explosion – tekila party“, а додека во сабота во истиот термин „Забава до бесвест“ со музиката на DJ Ollie.

Надвор е студено, па сигурно музиката во Дискотека „Аква“ ќе ја подгрее атмосферата за да се чувствуваат сите што ќе дојдат попријатно.

Ве очекуваме.

2

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари