Стенд ап комичарот и актер Бојан Велевски вчеравечер ја наполни салата на Домот на културата во Кочани. Околу 200 луѓе дојдоа на настапот на Бојан и се забавуваа со најдоброто од Бојан. Кочанчани уште еднаш покажаа дека навистина знаат да уживаат во културни настани како и во добар хумор.

Следен настап на актерот и комичар е во Гевгелија, а потоа во Струмица каде што летото собра над 500 луѓе на Амфитеатарот кој беше претесен да ги прими сите оние кои што дојдоа да го гледаат.

2

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари