Денес од еден наш сограѓанин добивме фотографија на која се гледа како коњ неподвижно лежи на кракот помеѓу улиците „Милан Зечар“ и „Кирил и Методиј“ во непосредна близина на храмот „Св. Горги“.

Од засега непотврдени извори коњот е усмртен откако на него налетало патничко моторно возило, но возилото не е забележано во непосредна близина на настанот.

Во исчекување на нови информации од што и како починатиот коњ се нашол на улицата погледнете ја фотографијата.

С. Ивановски

4

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари